Kleurrijke Aquarel

Wil je een persoonlijk cadeau geven aan jou geliefde, je vriend, je vriendin, je kind(eren) of jouw familie ? Dan is dit echt iets voor jou !

Een portret dat geschilderd is met aquarelverf past in elk modern interieur. De doorzichtige kleurtoetsen geven het portret een eigentijdse uitstraling. Ik schilder het portret voor jou, na de ontvangst van een goed belichte foto, op aquarelpapier in de maten A-4 (21 x 29,7 cm.) of  A-5 (14,8 x 21 cm.) Samen overleg ik met jouw het formaat en stuur je een offerte na het zien van de foto. Indien de persoon krullend haar heeft of een blouse met veel details, dan zal ik meer uren nodig hebben voor het schilderen. De basisprijs van een aquarel in A-5-formaat is 35,- euro, voor een A-4 formaat is dit 45,- euro. Aangezien het geven van een cadeau wel betaalbaar moet blijven, is de maximumprijs voor een aquarel van 1 persoon op A-4 of A-5 formaat altijd 75,- euro. Zo’n uniek cadeau is toch net even wat persoonlijker dan een foto-canvasje van Ikea nietwaar ?

Heb je andere wensen wat betreft formaat of kleuren  ? Wil je een duo-portret ? Wat mij betreft is veel mogelijk als je het me gewoon even vraagt.