Portret

Een cadeau dat je raakt.

Als je een dierbare bent verloren kan het een troost zijn om een portret van deze persoon te laten maken. Hieronder zal ik je uitleggen hoe dit bijzondere cadeau is ontstaan.

Het eerste portret dat ik maakte van een overleden dierbare was toen mijn opa van vaders-kant overleed. Ik ontdekte destijds op 17 jarige leeftijd, dat ik contact kon maken met de geest van mijn opa. Mijn tweede ervaring in contact maken met een ziel, had ik op 31 jarige leeftijd. Dit was met een levende man wiens portret ik maakte. Ik voelde tijdens het schilderen, pijn in mijn armen en maag en kreeg het waanzinnig warm in mijn hoofd. Het bleek later dat deze man leed aan enkele kwalen. Steeds vaker voelde ik fysieke klachten als ik in de buurt van mensen was. Ik heb me daarna een lange tijd afgesloten voor deze gave, die we heldervoelendheid noemen, omdat ik niet wist wat ik er mee aan moest.  Ik vond het steeds minder prettig om me tussen mensen te begeven. Gelukkig heb ik een goede remedie gevonden in meditatie en sudharshan kriya die me goed met de benen op de grond houden.

Veel mensen vinden het een eng idee dat er zoiets als geesten bestaan. Dit is terecht want het vraagt wel enige scholing om helder met een overledene te kunnen communiceren. Ik ben me gaan scholen in Mediumschap 1 en 2 bij Joke Anders, natuurgeneeskundige en ervaren medium.

Op dit moment ontwikkel ik mijn vaardigheden als creatief medium nog steeds. In 2012 wilde ik starten met mediumschap maar kreeg ik te horen dat ik me eerst nog beter in mijn schilder- en tekentechnieken moest bekwamen. Ook moest ik nog meer leren voelen welke blokkades in de weg zaten om dit creatieve werk via het Hogere te kunnen starten. De klanten kwamen toen ik er klaar voor was en volledig op dit vermogen kon vertrouwen.

 

Wil je ook een portret van een overleden dierbare laten maken ?

Als ik van jou een foto en een naam van de persoon ontvang kan ik aan de slag. Door naar de persoon te kijken en zijn/haar naam te noemen kan ik energetisch contact maken met deze persoon. Ik maak een kleurenanalyse van de naam en luister tijdens het schilderen wat de kleuren voor deze persoon betekenen.

Je betaalt 35,- euro voor een A5 portret en 50,- euro voor een portret op A4 formaat.

Als je open staat voor meer informatie via mijn heldervoelendheid dan geef ik deze er als bonus gratis bij. Ik ben nog steeds in training.

Wil je geen informatie of boodschap van de overledene, dan respecteer ik dat.