Trance Healing

( deze pagina is in opbouw- 20 april 2021)

Bevrijd je van ballast die je hebt verzameld gedurende dit leven en zelfs vorige levens.

“Ontrafeld” – gemengde techniek op doek – 50 x 40 cm.

inleiding

Velen onder ons zijn gevangenen van ons onderbewustzijn. De programma’s die op volle toeren draaien in onze geest gedurende ons leven , zijn afkomstig uit ons onderbewustzijn. Deze bepalen voor een groot deel ons handelen en beinvloeden tevens onze gedachten. Elk probleem waar we mee worstelen, wat het ook is, geeft aan dat er een oud programma losgelaten mag worden. Zo gezien is een klacht met je gezondheid of een mentaal probleem een uitstekende gelegenheid om in contact te komen met dat oude programma.

wat is trance healing ?

Trance Healing Therapie is een helingswijze die je helpt om los te komen van de ketenen van het onderbewuste.

Tijdens de behandeling ga ik samen met jou op zoek naar het thema wat jou bezighoudt. We maken contact met de gevoelens en overtuigingen die de klacht in stand houden.

We praten met jouw innerlijke beelden om erachter te komen welke inzichten je nodig hebt om deze klacht achter je te kunnen laten.

Hoe gaat het in zijn werk ?

Je gaat op een stoel zitten en ik breng jouw geest tot rust. Dit doe ik door middel van muziek en begeleidende woorden. Op ontspannen wijze gaan we kijken naar beelden die behoren bij het thema wat jouw bezighoudt.

In deze diepe staat van ontspanning ga ik samen met jou ook op zoek naar mentale en emotionele overtuigingen die je in de weg zitten om een gelukkig leven te leiden.

Soms is praten en innerlijk onderzoek voldoende, soms is herbeleving van vastzittende emoties belangrijk, soms doe je alles in stilte en soms geef ik alleen een energie-behandeling om de energie in jouw lichaam in balans te brengen. Alles is afhankelijk van wat jij op dat moment nodig hebt. Na een consult zal je meer begrip gekregen hebben waarom je bepaalde klachten nodig had om tot dit punt in je leven te komen.

Hoelang duurt het ?

Gemiddeld duurt een consult een uur.

Het doel van een trance healing consult:

– terugbrengen van innerlijk licht

– stress gerelateerde klachten verlichten

– diepere ontspanning bereiken

-in beweging zetten van zelfgenezing

-deblokkeren van vastzittende blokkades in het lichaam

-emotionele en mentale overtuigingen opsporen

-ontdoen van oude emoties

-ontdoen van donkere energieen die jouw dwarsbomen

-helen van problemen in je familie

-inzicht in vorige levens via mediamieke regressie

-thema’s die horen bij innerlijk kind onderzoeken en helen